Zahtjev za kredit

mf logo

U saradnji sa našim partnerom MF Mikrofin omogućili smo kupovinu na rate. Bilo da ste penzioner ili zaposlena osoba, bez obzira na vrstu ugovora i mjesto zaposlenja, imate mogućnost kupovine željenog uređaja na rate. Potrebno je da popunite formu za kredit i naše ljubazno osoblje će vas ubrzo kontaktirati.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na brojeve telefona 057 340 284 i 066 772 746.

    Izjava o prikupljanju i korištenju osobnih podataka

    HD computers d.o.o. kao vlasnik prodajnog portala www.ekupovina.ba obavezuje se pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiše kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo uposlenicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi uposlenici HD Computers d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

    Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika, kupaca i posjetitelja naše web stranice i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

    Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici.