Plaćanje i isporuka

Na prodajnom portalu eKupovina plaćanje mozete vrsiti na jedan od sledećih načina:

1. Plaćanje pouzećem odnosno po prijemu pošiljke
Ova opcija Vam omogućava da ukupan iznos pošiljke sa dostavom platite gotoviski prilikom preuzimanja. Ovaj vid plaćanja je takodje moguć ukoliko ste odabrali opciju ličnog preuzimanja u našem skladištu. Ovaj vid plaćanja se isključivo vrši u gotovini.

2. Plaćanje karticama

Jednokratno plaćanje karticama:

  • American Express, Visa, MasterCard, i Maestro

Plaćanje karticama sa odgodom – na rate,do 12 rata:

 

  • UniCredit Visa Classic kartica do 12 rata (potrebno je ručno izabrati broj rata)
  • Visa Inspire kartica Intesa San Paolo Banka (potrebno je ručno izabrati broj rata)
  • Diner kartice (potrebno je ručno izabrati broj rata)
  • American Express kartice (potrebno je ručno izabrati broj rata)

Plaćanje karticama do 36 rata koje ne zahtijevaju ručno definisanje broja rata nego korisnik,klijent unaprijed definiše broj rata kod matične banke.Na portalu www.ekupovina.ba plaćanje karticama koje su navedene ispod vrši se jednokratno.

  • Sberbank Visa kartica do 36 rata
  • Sparkasse Bank MasterCard Shop&Fun kartica do 36 rata
  • Addiko Bank – MasterCard do 12 rata
  • BBI banka Visa potrošaćka kartica
  • Raiffeisen banka VISA Magic Card

Za pomoć oko kupovine ili eventualne nejasnoće molimo Vas da nas kotaktirate:

Putem telefona: +387(0)57-340-284

Putem e-maila:[email protected]

3. Plaćanje preko računa
Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun, uz obavezno navođenje odgovarajućeg broja predračuna koji se generiše prilikom naručivanja. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking). Roba će Vam biti isporučena tek po prijemu Vaše uplate na naš žiro račun.

4. Gotovinsko plaćanje
Plaćanje u gotovini.

Način isporuke

Molimo Vas da odmah nakon isporuke pregledate uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe javite ODMAH, a najkasnije U ROKU OD 24H službi reklamacija eKupovine ( HD Computers d.o.o. ) na broj telefona 057/340-284, ili na mail [email protected] . Reklamacije na oštećenja koje su izjavljene protekom roka od 24h od isporuke će biti odbijene kao neblagovremene. Posebno ističemo ovo za uređaje koji imaju fizička oštećenja, dok ostali
kvarovi koji nisu nastali usled fizičkih oštećenja naravno potpadaju pod važeće garancije od strane porizvođača.

eKupovina – Besplatna dostava na teritoriji Grada Sarajeva i Istočnog Sarajeva

Isporuka robe na teritoriji Grada Sarajeva i Istočnog Sarajeva ( opštine Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo ) Za sve porudžbine na užoj teritoriji Grada Sarajeva i Istogno Sarajeva ( opštine Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo ), eKupovina vrši besplatnu isporuku za porudžbine čija je minimalna
vrijednost 100,00 KM.

Isporuka na teritoriji Bosne i Hercegovine

Isporuka robe na teritoriji Bosne i Hercegovine realizuje se preko kurirske službe. Za porudžbine čija je vrednost preko 300,00 KM isporuka je besplatna
Za porudžbine čija je vrednost ispod 300,00 KM troškove isporuke snosi kupac i oni iznose 10,00 KM.

Uređaji se isporučuju ispred ulaznih vrata i po želji primaoca otpakuju i pregledaju na licu mesta. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je do 7 radnih dana. Isporuke robe se vrše radnim danima do 16h.

Kupac je dužan da prilikom isporuke a prije potpisivanja primopredajnog dokumenta pregleda uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe javi službi za reklamacije eKupovine na broj telefona 057-340-284.

Kupi online i preuzmi u radnji

Preuzimanje poručenih proizvoda kada koristite uslugu „Kupi online, preuzmi u radnji” Sada više ne morate čekati isporuku svoje porudžbine. Naša usluga Click and Collect vam omogućava da bez ikakvih dodatnih troškova proizvode koji ste kupili online sami preuzmete u našoj radnji. Preuzimanje proizvoda možete izvršiti onda kada vama to odgovara, ali u radno vreme od 09:00 – 17:00h svaki radni dan ( ponedjeljak – petak ). Rok za preuzimanje je 5 radnih dana. Sve artikle naručene do 17:00h ( radni dan ) možete preuzeti sledeći radni dan iza 12:00 h.